Nätverksenheter

xPrintServer-HE_PB-A4 från Lantronix

xPrintServer-HE_PB-A4 är en nätverksenhet från Lantronix som är utformad för att göra det möjligt att enkelt skriva ut från mobila enheter och andra plattformar utan att behöva installera ytterligare drivrutiner eller programvara. Den här enheten är enkel att installera och hantera, och den fungerar med en mängd olika skrivare.

xPrintServer-HE_PB-A4 använder sig av tekniken ”Bonjour” från Apple, vilket gör att den automatiskt upptäcker och konfigurerar skrivare på nätverket. Det betyder att det inte krävs några manuella inställningar eller konfigurationer för att få skrivaren att fungera med enheten.

Enheten är också utformad för att erbjuda en hög grad av säkerhet och skydd mot obehörig åtkomst. Detta innefattar funktioner som lösenordsskydd, användarautentisering och VPN-tunneling. Allt detta gör det möjligt för företag och organisationer att säkert och enkelt skriva ut dokument från mobila enheter och andra plattformar.

xPrintServer-HE_PB-A4 är en mångsidig enhet som passar för en mängd olika användningsområden och behov. Den är idealisk för företag och organisationer som vill göra det enklare att skriva ut från mobila enheter och andra plattformar, samtidigt som den erbjuder hög säkerhet och skydd mot obehörig åtkomst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *