042-136060
Navigation
Språk
Nyhetsbrev
Fyll i kod:

NetModule

NetModule är en ledande tillverkare av kommunikationsprodukter för M2M och IoT.  Produktlösningarna inkluderar produkter  för transport, kollektivtrafik och industrin 4.0.

Enheterna är certifierade för de olika standards som förekommer och innehåller den senaste tekniken (WLAN, LTE) och olika gränssnitt för applikationer som kräver robust kommunikation, dvs PWLAN, informationssystem, förarkommunikation, fjärrunderhåll, tillståndsövervakning och datautbyte i realtid.

Grundades 1998.  NetModule är ett schweiziskt baserat företag med huvudkontor i Bern,  kontor i Zürich och Basel, samt dotterbolag i Frankfurt och Hong Kong.

Kunder är bl.a. Siemens, Philips, ABB, Alstom, Bombardier, MAN, ZF, DB, ÖBB, SBB, Vodafone och Swisscom samt en mängd små och medelstora företag.

 

MBG/Elektronik 2000 AB är distributör av NetModule from Augusti 2018.

 

Pdf NetModule

 

Antal Per sida
Visning
Sortera

NB800 UMTS

NB800 Compact Router-serien är speciellt utformad för kostnadskänsliga anslutningsapplikationer i kombination med stora enhetsstorlekar
0,00 kr

NB3800 MediaRail

NetModules järnvägsruterserie är utformad för mobil järnvägskommunikation.
0,00 kr

NB2800 MediaVehicle

NetModules fordonsbaserade routrar är avsedda för mobilkommunikation i kollektivtrafik (t ex i bussar och spårvagnar) men också alla andra typer av fordonstillämpningar som husvagnar.
0,00 kr

NB1600 LTE Router

NetModules industriella router-serie är i grunden konstruerad för stationära applikationer, för montering på DIN-skena.
0,00 kr